Welkom in de Van Beek Byoux webshop

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Van Beek Byoux staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Alkmaar onder nummer: 37060173 . BTW nr: NL811440114B01. We zijn gevestigd in De Koog-Texel en te bereiken via: janveronica@kpnmail.nl of telefonisch: +31(0)222-327473 of +31(0)628787835. Rekeningnummer: NL96RABO 0332513939 t.n.v. 'Van Beek Byoux' te De Koog.

Verkoop
Alle prijzen zijn in euro's inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendingen gaan per TNT post. Wilt u graag de artikelen komen afhalen, dan kan dat natuurlijk ook.

Betaling
U kunt het snels en het veiligst betalen d.m.v .Ideal. Wilt u het toch liever overmaken d.m.v. telebankieren, dan kunt u na ontvangst van de orderbevestiging per email, de betaling onder vermelding van het ordernummer overmaken op rekeningnummer NL96RABO 0332513939 t.n.v. 'Van Beek Byoux' te De  Koog.

Bestellingen
Alle producten op de website zijn in principe op voorraad tenzij anders vermeld. De bestelling wordt verzonden zodra het geldbedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Eigen risico
Wij besteden uiterste zorg aan het inpakken van uw aangeschafte product(en). Toch moeten wij vermelden dat er eventueel risico's aan verbonden zijn. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor breuk, schade etc. door TNT post of derden.

Retournering
U heeft een retourrecht van 14 (veertien) dagen. Binnen deze tijd kunnen de door u bestelde artikelen zonder opgaaf van reden worden geretourneerd. Dit geld alleen als de artikelen ongedragen en/ of onbeschadigd zijn, van te voren dient u dan wel contact met ons op te nemen per mail. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Er kan dan gekozen worden voor een ander product of voor teruggave van het aankoopbedrag.

Teruggave aankoopbedrag
Inden u voor de geleverde artikelen geen verzendkosten heeft betaald, zijn wij genoodzaakt om daarvoor alsnog het bedrag van € 2,- in te houden op het te verrekenen bedrag, daar wij deze kosten hebben gemaakt om het artikel naar u toe te sturen.

Privacy
Uw persoonlijke en adresgegevens zullen niet doorgeven worden aan derden. Ook zullen wij ze niet voor andere doeleinden gebruiken als voor het afhandelen van de door u gedane bestelling.

Zet en drukfouten
Van Beek Byoux is niet verantwoordelijk voor eventuele zet- en/of drukfouten.

Voor vragen kunt u ons altijd mailen: janveronica@kpnmail.nl